Van der Zijden Uitvaartzorg staat garant voor een persoonlijke en waardige verzorging van een begrafenis of crematie in Rotterdam, Schiedam, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel en de Drechtsteden. Betrokkenheid, kwaliteit, professionaliteit en meelevend. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar om u te steunen als uw dierbare is overleden.

LEES MEER..

Ilona Ruigrok
Ilona Ruigrok
2023-09-23
Wij hebben een zeer goede en prettige ervaring gehad met Gerard van der Zijden voor de verzorging van de uitvaart van onze moeder / vrouw. Toen zij middenin de nacht plots in het ziekenhuis overleed en we Gerard opbelden, stelde hij ons direct gerust en heeft ons vanaf dan heel goed en met veel zorg begeleid in de organisatie van de uitvaart. Gerard gaf ons het gevoel dat we hem altijd konden bellen en hij was altijd beschikbaar voor advies of hulp. Wij voelden ons echt ontzorgd, terwijl we wel de uitvaart helemaal naar onze wens hebben kunnen organiseren. Wij willen Gerard en zijn team hier dan ook hartelijk voor danken.
Cor Verhoeven
Cor Verhoeven
2023-08-07
Wij zijn super geholpen bij de voorbereidingen van de uitvaart. De uitvaart is ook tot ieders tevredenheid gegaan. Ook de nazorg is uitstekend. Staat voor je klaar als het nodig is. Als men een trieste gebeurtenis heeft kan ik deze uitvaart aanbevelen. Bedankt voor alles en de aandacht.
David Teekens
David Teekens
2023-07-10
Heel fijn geholpen door Gerard van Ben Jansma uitvaartverzorging. In alle rust en zorgvuldigheid werd alles geregeld op een manier wat we als heel prettig hebben ervaren. Voor ons was de uitvaart precies zoals we in gedachten hadden.
M Van Riemsdijk
M Van Riemsdijk
2023-06-16
Alles helemaal tip top in orde. Aardig, behulpzaam, meelevend, de afspraken kloppen helemaal, overleg is goed.. Meneer had alle geduld en tijd van de wereld in onze beleving.
Yolanda Evers
Yolanda Evers
2023-06-13
Zeer tevreden met alle hulp en afhandelen. Correct en betrokken.
Anton van Vliet
Anton van Vliet
2023-03-15
Ik wilde na het overlijden van mijn vrouw het afscheid op een mooie waardige manier laten plaatsvinden en op een manier en locatie waarbij onze levensstijl werd vertolkt. Geen droevige omgeving maar een inspirerende omgeving. Het was tenslotte al droevig genoeg. Met de Gerard van der Zijden alle mogelijkheden nauwkeurig besproken. Alles wat ik in gedachten had kon worden gerealiseerd. De locatie, De Pelgrimsvaderskerk in Delfshaven Rotterdam, maar zonder kerkdienst, maar wel met diverse sprekers, en een goede catering. De rouwauto stijlvol, de dragers jonge stijlvolle studenten, de muziek stijlvol, alles tot in de puntjes verzorgd door Gerard en zijn team. Mijn complimenten aan het hele team.
Xandra van der Kruk-Ras
Xandra van der Kruk-Ras
2023-03-12
De uitvaart van onze vader werd goed begeleid door Gerard - het was fijn om te weten dat het in goede handen was!
Christiaan Spijkers
Christiaan Spijkers
2023-03-09
Wij mijn dochter en Kleindochter hebben een zorgeloos afscheid gehad dankzij Ben Jansma uitvaartverzorging. Onze speciale dank gaat uit naar Gerard Van Zijden die dit allemaal voor ons tot in de detail gere- geld heeft. DANK!! 💯 o/o 🌝
Karin P
Karin P
2022-10-31
Ik ben heel tevreden over de ondersteuning die Gerard heeft gegeven na het overlijden van mijn moeder eind juni. Gerard is een rustig persoon en nam de tijd om de wensen omtrent haar crematie met ons te bespreken. Dat heeft ons ondanks het grote verdriet een goed gevoel gegeven. Gerard was altijd bereikbaar voor een vraag van ons. Gerard, Hartelijk dank hiervoor! Karin Planje

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.