Van der Zijden Uitvaartzorg staat garant voor een persoonlijke en waardige verzorging van een begrafenis of crematie in Rotterdam, Schiedam, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel en de Drechtsteden. Betrokkenheid, kwaliteit, professionaliteit en meelevend. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar om u te steunen als uw dierbare is overleden.

LEES MEER..

Cremeren in de regio

In de omgeving van Zwijndrecht wordt veelal gekozen voor crematorium de Essenhof in Dordrecht. Maar op niet al te lange afstand ligt ook het crematorium Hoeksche Waard. En wel in Heinenoord, met een reistijd van een kleine twintig minuten.

Het crematorium ligt op een eiland in een vijver helemaal achteraan de ontsluitingsweg van een bedrijventerrein met een uitzicht over een open polderlandschap, en beschikt over meer dan 80 eigen parkeerplaatsen.
Het geheel is van buiten vrij strak en van binnen heeft het een eigen sfeer van rust en warmte met een geheel passende aankleding.

Meer informatie, klik hier

 

Crematorium Essenhof Dordrecht

Aan de Nassauweg in Dordrecht bevindt zich het crematorium Essenhof. Hier een foto van de Biesbosch aula. Meer informatie in deze link.

 

Crematie in Rotterdam-Zuid

Een crematie in Rotterdam-Zuid is mogelijk in het crematorium aldaar aan de Maeterlinckweg. Twee sfeervolle aula’s en koffiekamer met veel mogelijkheden om de crematieplechtigheid zo in te vullen zoals u dat graag wilt. Meer weten? Klik hier.

 

Rotterdam Noord

In Rotterdam zijn er verder nog een crematorium in Overschie; crematorium Hofwijk en in Crooswijk bevindt zich het crematorium St. Laurentius. St. Laurentius, waar rust en bezinning samenkomen, gelegen in een een groene oase, een plek van rust en spiritualiteit.

U krijgt via deze link een goede impressie van deze bijzondere plek in de stad Rotterdam.

 

Schiedam

In Schiedam is aan de Burgemeester van Haarenlaan is crematorium de Beukenhof.
De Beukenhof ligt in een bosrijke omgeving aan de rand van Schiedam. De locatie biedt vele mogelijkheden. Crematorium Beukenhof voldoet aan de uitvaartwensen van vandaag de dag. De warme inrichting en begeleiding van onze medewerkers maken een persoonlijk en waardig afscheid mogelijk. Meer informatie via deze link.

 

Brabant

Voor een crematie in de omgeving van Brabant verwijzen wij u graag naar Crematorium Zoom- en Zegestede. Deze organisatie biedt u de gelegenheid voor een afscheid in zowel Bergen op Zoom als ook in Roosendaal. Bekijkt u hier de uitgebreide informatie.

 

Category:

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.