Van der Zijden Uitvaartzorg staat garant voor een persoonlijke en waardige verzorging van een begrafenis of crematie in Rotterdam, Schiedam, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel en de Drechtsteden. Betrokkenheid, kwaliteit, professionaliteit en meelevend. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar om u te steunen als uw dierbare is overleden.

LEES MEER..

Begraafplaatsen regio Zwijndrecht

We geven u hieronder een overzicht van de begraafplaatsen in de regio Zwijndrecht.

De begraafplaats aan de Jeroen Boschlaan

De begraafplaats aan de Jeroen Boschlaan is in 1937 in gebruik genomen. In 1964 is de begraafplaats uitgebreid en is het achterste gedeelte er bijgekomen. Op de begraafplaats liggen enkele oorlogsgraven en er is een Rooms-Katholiek gedeelte ingericht. Tevens zijn er een rouwcentrum en een aula op de begraafplaats aanwezig. Dit geeft nabestaanden de mogelijkheid om hun dierbare op te baren. Een herdenkingsdienst kan in de aula gehouden worden. Ook is er een urnentuin waar urnen in urnengraven of -keldertjes geplaatst kunnen worden.
Voor meer informatie klikt u hier.

De begraafplaats Munnikensteeg

De begraafplaats aan de Munnikensteeg is opgericht in 1991. Er zijn algemene en particuliere graven. Tevens is een urnenmuur aanwezig waar maximaal 2 as-bussen in een nis geplaatst kunnen worden. Op dit moment wordt de aula verbouwd en kunnen er geen diensten gehouden worden.
Voor meer informatie klikt u hier.

 

Algemene Begraafplaats Heerjansdam

Op de Algemene Begraafplaats aan de Molenweg in Heerjansdam werd voor het eerst begraven in 1874. De gedenksteen van deze eerste begraving is nog steeds op de begraafplaats aanwezig. Op de Algemene Begraafplaats zijn algemene en particuliere graven. Ook is er een gedeelte met kindergraven.
Voor meer informatie klikt u hier.

De begraafplaats Achterambacht

De begraafplaats Achterambacht aan de Achterambachtseweg in Hendrik-Ido-Ambacht is in 1968 in gebruik genomen.
In 2011 is er een nieuw uitvaartcentrum geopend met diverse voorzieningen voor nabestaanden om, op een bij hun passende manier, afscheid van een overledene te kunnen nemen.
Voor meer informatie klikt u hier.

 

Begraafplaats De Essenhof

Begraafplaats De Essenhof is gelegen aan de Nassauweg in Dordrecht. Hier leest u meer over de geschiedenis van de begraafplaats en de faciliteiten die de Essenhof u kan bieden.

Category:

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.