Van der Zijden Uitvaartzorg staat garant voor een persoonlijke en waardige verzorging van een begrafenis of crematie in Rotterdam, Schiedam, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel en de Drechtsteden. Betrokkenheid, kwaliteit, professionaliteit en meelevend. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar om u te steunen als uw dierbare is overleden.

LEES MEER..

Van der Zijden Uitvaartzorg* staat garant voor een persoonlijke en waardige verzorging van een begrafenis of crematie in Rotterdam, Schiedam, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel en de Drechtsteden. Dit doen wij ongeacht de kerkelijke en culturele achtergronden. Wij hebben respect voor iedere levens- en geloofsovertuiging.

Betrokkenheid, kwaliteit, professionaliteit en meelevend zijn bij ons niet alleen maar woorden. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar om u te steunen als uw dierbare is overleden.

Van der Zijden Uitvaartzorg is een particuliere en dus 100% zelfstandige, kleinschalige uitvaartonderneming. Door deze zelfstandigheid kunnen wij u alle persoonlijke aandacht geven op de momenten dat het voor u nodig is, en niet alleen maar in de dagen voor en na de uitvaart. Tijdens het bespreken van de uitvaart zijn wij niet aan tijd gebonden en we kunnen in alle rust met elkaar praten om zo de wensen en gedachten op een rijtje te krijgen. Samen overleggen we wat wenselijk en ook financieel haalbaar is en zo komen we dan in een rustig gesprek met elkaar tot een heel persoonlijk en warm afscheid.

 

* Van der Zijden Uitvaartzorg • Een partner van Ben Jansma Uitvaartverzorging

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.